!-- TradeDoubler site verification 3255486 --> Propera parada: cultura: Espectacle 'Made in el Molino' al mític cabaret del Paral·lel

dimecres, 5 d’octubre del 2011

Espectacle 'Made in el Molino' al mític cabaret del Paral·lel




Made in el Molino
Ficha artística:


- Anfitriona: Merche Mar
- Artista invitada: Mirian Penela
- Flamenco: Amador Rojas
- El Molino Girls: Marta Alert, Vanessa García, Aina Torné y Laia Mora. 
- El Molino Team: Edgar Ávila, Juli Bellot, Roger Salvany y Ievgen Tykhnkov.

- Dtor. Musical: Xavier Torras

-El Molino Band: Juan Diego Fidalgo y Abel Garriga (piano), Laia Rius y Laura Marín (violín) Cesc Miralta y Toni Rocosa (saxos/clarinete), Rubén Berengena, Ramiro Rosa y Aniol Miró (batería).


Made in el Molino es un espectacle que combina a al perfecció la clàssica revista de tota la vida, la que s’ha fet al cabaret barcelonès des de la seva fundació al 1898, amb les mes modernes coreografies de Burlesque a on el mes important es la provocació pèr davant del striptesase tradicional. 


Només entrar la vedette Merche Mar et rep en un espectacular vestit i després d’una refrescant copa de cava, et presenta l’espectacle. En ell els ballarins i ballarines fan uns números de ball a on la coreografia i l’experiència fan el millor de la nit, amb un molt pujat to de sensualitat. 


De tot el conjunt, sobre tot cal destacar alguns shows com el de dos homes fent veure que es barallen, el burlesque i els de música dance. Altres com la revista, una dona que explica acudits i les llargues converses amb Merche Mar son mes adequades per un públic mes adult, però que gaudeix molt de l’esperit dels millors moments de les nits del Paral·lel


Val la pena acostar-se, tot i que sigui per viure una vegada a la vida una  experiència inoblidable.

Xavier Borrell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular