!-- TradeDoubler site verification 3255486 --> Propera parada: cultura: Carlos Latre paròdia el panorama espanyol amb ‘Yes, We Spain... Is Different’

dijous, 9 de febrer del 2012

Carlos Latre paròdia el panorama espanyol amb ‘Yes, We Spain... Is Different’


Carlos Latre presenta la segona part de ‘Yes, We Spain’ després de la gran acollida que va rebre el primer espectacle i ens ofereix al Teatre Coliseum  ‘Yes, We Spain... Is Different’. Aquesta versió renovada presenta la situació que es viu a la Moncloa amb el canvi de govern: quan Mariano Rajoy arriba al poder descobreix que Zapatero li ha venut el país a Alemanya i decideix convidar a Obama a Espanya per impedir caure sota el control germànic. A partir d’aquest punt de partida Latre imita a personatges de tots els àmbits i ho combina amb números musicals de lo més originals.

Al llarg d’una hora i mitja el famós imitador interpreta a més de 70 personatges del panorama espanyol que van des del món de la política, on imita a Rajoy, Esperanza Aguirre o Aznar fins al món de la faràndula i la televisió, on podem veure una magistral imitació de Boris Izaguirre o Àngel Llàcer. El panorama futbolístic també fa acte de presència en aquest show i Latre ens deleita amb una imitació d’Iniesta que ens fa recordar el seu treball al programa Crackòvia.

‘Yes, We Spain... Is Different’ ens ofereix moments únics com veure la Duquesa de Alba ballant una cançó de Lady Gaga o Esperanza Aguirre fent un número de Cabaret. Carlos Latre deixa clar amb aquest espectacle per què és un dels millors imitadors del món i demostra que té una gran capacitat per representar a diversos personatges en un període curt de temps. Té molt mèrit i exigeix molta concentració imitar a tantes persones parlant entre elles sabent captar l’essència de cadascuna d’elles sense fallar ni un sol cop. ‘Yes, We Spain... Is Different’ és un espectacle per divertir-se i unir-se a la visió còmica del panorama espanyol que ofereix Carlos Latre. Amb la situació que vivim, és una bona opció prendre’s les coses amb humor.

Laura Mas Jiménez


FITXA ARTÍSTICA
Carlos Latre- Yes, We Spain... Is Different
De l’1 al 19 de febrer
Durada: 90 minuts
Idioma: castellà
Teatre Coliseum

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular