!-- TradeDoubler site verification 3255486 --> Propera parada: cultura: 'Delicades' de T de teatre al Poliorama

dilluns, 6 de febrer del 2012

'Delicades' de T de teatre al Poliorama


El passat dimecres dia 1 de Febrer va ser l'estrena de “Delicades” al teatre Poliorama de Barcelona. L'espectacle de T de Teatre i de l'Alfredo Sanzol ha passat per teatres de tota Espanya amb molt d'èxit. Ara, ha tornat a Barcelona i estarà en cartellera fins el dia 1 d'Abril.

L'obra destaca per la seva originalitat tan en la trama com en l'escenografia i per l'excel·lent interpretació del actors que aconsegueixen que els personatges siguin molt propers al públic: Marta Pérez, Àgata Roca, Mamen Duch, Carme Pla, Jordi Rico i Albert Ribalta.

“Delicades” reuneix petites històries independents, sense un vincle aparent,   que plantejan situacions quotidianes, dramàtiques i còmiques. L'escenari s'omple, així, de diversos personatges que protagonitzen petits relats que es presentan un darrera l'altre de manera continua.
Nomès una rosa i un arbre plantats a un racó de l'escenari formen part, en tot moment, del conjunt de l'obra. Dos elements amb prou simbolisme com per enriquir, si més cau, l'espectacle.
La vida i la mort, les relacions personals entre amics i familiars, l'amor, la por, unes noces, la censura en temps de guerra i les noves tecnologies són alguns temes que hi trobem reflectits.

És, per tant, una obra diferent, interessant i original que ofereix un ventall de possibles interpretacions a l'espectador. Una bona manera de mostrar el moviment continu de la vida i els seus efectes.

Yoli García

© David Ruano
Autor y director:  Alfredo Sanzol
Traducción:  Sergi Belbel

Intérpretes:  
Mamen Duch
Marta Pérez
Carme Pla
Albert Ribalta
Jordi Rico
Àgata Roca
Escenografía y vestuario:  Alejandro Andújar
Iluminación:  Albert Faura (A.A.I.)
Sonido:  Roc Mateu
Producción executiva:  Daniel LópezͲOrós
Dirección técnica:  Judit Vida
Al poliorama del 1 de Febrer al 1 d'Abril

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular