!-- TradeDoubler site verification 3255486 --> Propera parada: cultura: Il·lusionisme amb ‘Splenda‘ del Mag Lari al Teatre Condal

divendres, 30 de març del 2012

Il·lusionisme amb ‘Splenda‘ del Mag Lari al Teatre Condal


Arriba al Teatre Condal després d’haver estat vist per 55.000 persones a la seva anterior etapa al Teatre Tívoli, Josep Maria Lari Vilaplana (Barcelona 1973) mes conegut com ‘El Mag Lari’ amb una escenografia i vestuari inspirats en l' Art Decó i sota coreografies de cançons de Michael Jackson, per durant una hora i mitja llarga desenvolupar un espectacle d’il·lusionisme, a on no falten l’ humor, les sorpreses i els efectes especials.

En un escenari ampliat per donar cabuda a la gran infraestructura que necessiten alguns números, trobem una varietat de telons i una lluminositat especial que aconsegueixen confondre al espectador entre la realitat i la ficció.

L’obra està pensada de forma que el Mag Lari pugui tenir moments de grans sorpreses i bons números de màgia. Tot i que per altra banda, la seva simpatia natural en vers l’ humor i en interactuar amb el públic, fa que de vegades des de la butaca l’espectador s’oblidi de que el protagonista ha vingut a fer il·lusionisme i que no es un simple actor de comèdia que explica acudits.

En la part musical hi ha un gran nivell de ball en els secundaris acompanyants del Mag en la seva intervenció ballant al ‘Rei  del Pop’ i fins i tot Lari intervé en un número de ball amb un mes que acceptable nivell.
Es aquest ‘Splenda’ un show molt divertit per a tota la família, ple de diversió i misteri, en el que no hi ha moltes novetats en els números de màgia, però a on el temps es passa molt ràpid, gràcies al bon ritme i la varietat del muntatge. Recomanable 100%.

Xavier Borrell

Copyright: Paco Amate

Teatre Condal. Del 16.03.2012 al 15.04.2012

SPLENDA és una producció de Focus i Mag Lari

SPLENDA  és una creació de Mag Lari i Miquel Setó
Direcció Mag Lari i Àngel Llàcer
Ballarins 
Griselda Astudillo 
Juan Carvallido Dance Captain
Roger Molist
Pol Quintana
Josep Ramon
Jesús Sanz
Ajudant d’escena Roman Ogg
Música Marcel Botella i Pedro Hermosilla
Escenografia Francesc Moreno
Coreografia Maite Marcos
Figurinista Josep Massagué
Il·luminació Xavi Costas
So Jordi Ballbé
Caracterització Toni Santos
Assessors de màgia Sergi Ayet / Selvin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular