!-- TradeDoubler site verification 3255486 --> Propera parada: cultura: Ràdio i xarxes socials a ‘Nit de ràdio dos punt zero’

dimecres, 14 de març del 2012

Ràdio i xarxes socials a ‘Nit de ràdio dos punt zero’

La Villarroel ens sorprèn amb un espectacle divertit, original i fresc: ‘Nit de ràdio dos punt zero’. L’obra es centra en quatre personatges que treballen a un programa de ràdio: el director, la presentadora, el redactor i la becària. Però aviat l’espectador veurà com no són tan evidents els rols que juguen cadascun d’ells.

Al llarg del transcurs d’un dels programes es van descobrint les relacions que tenen entre uns i altres: amoroses, d’adicció, de desconfiança... ‘Nit de ràdio dos punt zero’ és un espectacle que parla dels comportaments humans, parteix d’una trama que de seguida fa un gir i intensifica la profunditat de l’obra, sense perdre mai el toc d’humor.

'Nit de ràdio dos punt zero' està carregat de comparacions entre les actituds de les persones i les xarxes socials i sorprèn gratament. L’obra es fa molt amena i fins i tot és possible que l'espectador s’identifiqui amb algun cas dels que s’exposen. Això sí, més val que esteu força ficats dins del món de les xarxes socials i que coneixeu conceptes com el trending topic de Twitter, tot i que la seva desconeixença no us farà perdre gaire el fil de l’obra.

Laura Mas

Fitxa artística

Dramatúrgia i direcció: Cristina Clemente

Intèrprets:

Clara Cols és CANDELA
Pablo Lammers és LLORENÇ
Sergio Matamala és PEDRO
Alícia Puertas és ANNA
i Blanca Caminal és BLANCA

Amb les veus de: Jordi Armengou, Sergi Belbel, Sergi Bittan, Roser Blanch, Mònica Bofill, Jordi Casanovas, Marina Fita, Oriol Genís, Carlos Lammers, Wanda Lammers, Guim Segarra, Graciela Soñez i Annabel Totusaus.

Espai escènic i sonor: Jordi Casanovas

Fotografia: Roser Blanch

Regidoria i producció executiva: Blanca Caminal

Ajudant de direcció: Mònica Bofill

Producció: FlyHard Produccions

Properes funcions: dilluns 19 i dilluns 26 de març a La Villarroel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular