!-- TradeDoubler site verification 3255486 --> Propera parada: cultura: Es Niko Costello, l'home de les Mil Veus, i Reugenio en una vetllada única

dijous, 19 d’abril del 2012

Es Niko Costello, l'home de les Mil Veus, i Reugenio en una vetllada única


En el marc de la cartellera de primavera, l'Auditori de Cornellà, que compta amb el suport de l'Ajuntament amb l'objectiu de promoure la cultura portant a la ciutat espectacles de qualitat a preus assequibles, ens ha presentat en la tercera cita un espectacle doble humorístic, protagonitzat per Niko Costello, l'home de les mil veus i Reugenio, un espectacle basat en el famós humorista malauradament traspassat ara fa 11 anys.

NIKO COSTELLO.

Tal com diu la seva propaganda:
En un mon de karaoke.... Un home. Un micro. Mil veus. La seva missió: cantar....
Aquest showman dona vida a l'home de les mil veus en una interpretació musico-humorística de clàssics de la música de tots els temps.
Les seves interpretacions de Cabaret Medley (Soundtrack), Oh Pretty Woman (Ray Orbison), What a wonderful word (Louis Armstrong), It's not inusual (Tom Jones), I will survive (Gloria Gaymor), Love me (Elvis Presley), Only you (The Platters), One vision (Queen), etc,etc. son magnífiques i fa passar una bona estona al teatre amb un sorprenent viatge musical per a tots els públics.

REUGENIO.

El saben aquel que diu..... Amb aquesta sola frase el teatre sencer va trencar a riure, la resta per què explicar.
Gerard Jofre, fill del humorista mort, és el director d'aquest espectacle on es ret homenatge al genial artista dels acudits.
Reugenio ens fa recordar al famós humorista des del primer moment, omplint ell tot sol l'escenari amb el clàssic vestuari i la seva famosa posta en escena, tot de negre, les seves grans ulleres, la taula i el tamboret i com no, el cubata i un cigarret darrere l'altre.
Els acudits, els de sempre, amb algunes novetats, però que resulten totalment actuals per la seva forma d'explicar-los.

Dues hores llargues de bona música i humor.

Santi Castillo


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular