!-- TradeDoubler site verification 3255486 --> Propera parada: cultura: 'Més enllà dels Estels', el Michael Jackson més íntim al Tantarantana

divendres, 13 d’abril del 2012

'Més enllà dels Estels', el Michael Jackson més íntim al Tantarantana


Dins de voler oferir una programació per a un públic més jove, la companyia 'Endurance' al Teatre Tantarantana programa l'obra 'Més enllà de les estrelles', a on el subconscient i els pensaments més íntims de Michael Jackson prenen vida a partir de l'interpretació de quatre actors a l'escenari. Vestits tots com el 'Rei del Pop', representen la relació de Michael amb el seu pare quan començava amb els 'Jackson 5', el qual li maltractava psicològicament i li feia assajar sense descans. També ens mostren com era la seva mare, una dona menyspreada pel seu marit aficionat a anar al llit amb altres dones, de la qual Michael tenia un cert complex d'Èdip.

I ja d'adult, altres parts de l'interior del cantant de 'Thriller', com la relació amb els nens que va fer que l'acusessin de pederasta o la seva mala acceptació de la fama.

Amb un muntatge senzill de mitjans, en el petit escenari del teatre barceloní veiem una interpretació de diferents nivells segons cada actor, circumstancia que no influeix massa en un acceptable conjunt de l'obra. Cal destacar l'habilitat del creador del text per fer girs de guió quan l'espectador està cansant d'alguns moments pesants de la funció.

Xavier Borrell



Més enllà dels Estels
Teatre Tantarantana
Cia ENDURANCE (Catalunya)
Text i dramatúrgia: Marta Gil Polo i Albert Tola
Direcció escènica: Marta Gil Polo
Fins el 22 d'Abril

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular