!-- TradeDoubler site verification 3255486 --> Propera parada: cultura: 'The Lonesome West' Una funció de qualitat al Versus Teatre

diumenge, 6 de maig del 2012

'The Lonesome West' Una funció de qualitat al Versus Teatre



La companyia RAS TEATRE ens presenta a la sala del VERSUS TEATRE l'obre de Martin McDonagh i dirigida per Pepa Fluvià “THE LONSOME WEST”.

Aquesta es una obra de passions profundes, petits grans personatges plens de reaccions desmesurades, de vegades tancats en si mateixos, però que ens deixen veure el seu interior de una forma brusca, junt amb les difícils relacions amb el altres. Personatges que pateixen íntimament conflicte profunds on la moralitat i els valors son conceptes poc definits. Personatges torturats per un ambient, mostrat en les seves reaccions. Personatges amb una gran solitud dins de les reaccions humanes.

En definitiva una comèdia negra que ens fa somriure, fins i tot de vegades riure amb ganes, però que també ens fa remoure a la cadira. Les rialles son àcides, gairebé com si no volguessis.
Sinopsi.

Al petit poble de Leenane (Irlanda) els germans solters Coleman i Valene Connor, que acaben d'enterrar el seu pare, mort “accidentalment” mantenen una violenta relació plena de retrets. La convivència entre ells es impossible però un pacte els manté lligats. El pare Welsh, mossèn de la comunitat, busca restablir la pau al poble i particularment entre els germans, però les seves crisis de fe, el mantenen submergit en l'alcoholisme que només remet davant la presencia de Girleen, una jove que trafica amb alcohol per aconseguir els seus somnis i que oculta els seus veritables sentiments.

Molt bona actuació dels quatre actors, principalment els dos germans. Paga la pena l'espectacle.

Santi Castillo


Fitxa tècnico-artística
DIRECCIÓ: Pepa Fluvià
AJUDANT DE DIRECCIÓ: Esteban Schemberg
INTERPRETACIÓ: Eduard Buch, Isidre Montserrat, Sergio Alfonso, Aida Oset.
PRODUCCIÓ: RAS Teatre
ESCENOGRAFIA I ATTREZZO: Elisenda Rodríguez i GRUP SISTERART (Laia Sisteró, Maria Josep Subirachs I Marc Parés)
DISSENY D’ IL·LUMINACIÓ: Bernat Tresserra
DISSENY DE SO: Toni Farran
MÚSICA: Aida Oset, Marc Ortiz i Toni Farran
VESTUARI: A2ECLÉCTICA
ASSESSORA LINGÜÍSTICA CATALANA: Glòria Grangé
ASSESSORA LINGÜÍSTICA IRLANDESA: Patrícia Stack
FOTOGRAFIA: Carla Oset
DISSENY GRÀFIC: Eduard Buch

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular