!-- TradeDoubler site verification 3255486 --> Propera parada: cultura: 'Blackbird', emocions en estat pur al Teatre Lliure

dijous, 31 de gener del 2013

'Blackbird', emocions en estat pur al Teatre Lliure


El Teatre Lliure de Gràcia ens apropa l'obra que el 2005 va escriure David Harrow a partir d'un cas de pederàstia en què un Marine havia tingut una relació amorosa amb una nena de 12 anys.

En un escenari que simula la brutícia d'una sala menjador d'una empresa on treballa un home de mitjana edat, una noia apareix per retreure-li un comportament cap a ella molts anys abans. El creia desaparegut, però gràcies a una fotografia en premsa ha reconegut la seva cara i no ha perdut l'oportunitat d'intercanviar impressions passades, relacionades amb amor infantil-adult.

A partir d'aquí es posen en marxa un retret d'acusacions i d'excuses on la veritable història del que va passar es coneix en petites dosis ben administrades en els 80 minuts de durada de la funció.
La parella protagonista, Jordi Bosc i Bea Segura, traspassen amb força la cortina que no els deixa veure que darrere d'un simple cas d'abús a una menor, podem trobar amor, desesperació i reflexions diverses, com: qui busca qui? Qui és el veritable culpable? O si la societat fem el correcte en aquest tipus de situacions.

Una obra que desperta els sentiments i no deixarà ningú indiferent, en que l'argument no és el més important. Amb una parella de vall que ho deixen tot a l'escenari, dirigits amb gran talent pel prestigiós Lluís Pascual.

Xavier Borrell



Teatre Lliure Gràcia - del 16 de gener al 10 de febrer
Blackbird
de David Harrower direcció Lluís Pasqual
intèrprets Jordi Bosch / Bea Segura
traducció de l’anglès Júlia Ibarz
ajudant de direcció Juan Carlos Martel Bayod / alumne en pràctiques de
direcció de l’Institut del Teatre Héctor Mora
amb la col·laboració de Luara Mateu i Carla Vives
producció Teatre Lliure
espectacle en català
durada aproximada 1h. 20’ sense pausa
horaris: de dimarts a divendres a les 20:30h.
el dissabte a les 21h.
el diumenge a les 18h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular