!-- TradeDoubler site verification 3255486 --> Propera parada: cultura: 'The Wild Party' (festa salvatge) al Teatre Gaudi

dimarts, 12 de març del 2013

'The Wild Party' (festa salvatge) al Teatre Gaudi



El Teatre Gaudí ha estat assaltat per una festa salvatge, The Wild Party, un musical nascut fa tretze anys a Brodway de la mà d'Andrew Lippi.

Allà trobem a Queenie, la gran estrella del vodevil dels anys 20 a Nova York, en una festa clandestina que ha organitzat amb la seva parella, per mirar trobar de recuperar la passió dels seus millors moments. Però el que ningú espera és que la cosa surti al revés, en el moment en què l'aparició d'una amiga i el seu acompanyant, paper representat per l'actor Roger Berruezo, faci saltar pels aires la relació.

Aquest musical és la festa sense fre que en l'escenari central de la sala de l'Eixample, 17 intérprets i 4 músics, ens fan gaudir d'una coreografia, cançons i bones actuacions interpretatives de gran nivell. Molt bé encastat al petit espai de què disposen, ja que a més el públic gaudeix molt de la proximitat dels actors.

Sens dubte ja podem avançar que ens trobem davant d'una de les sorpreses agradables de la temporada teatral barcelonina, per la seva força, qualitat i sensualitat.

Xavier Borrell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular