!-- TradeDoubler site verification 3255486 --> Propera parada: cultura: 'Un altra pel·lícula' de David Mamet al Teatre Borràs

divendres, 20 de novembre del 2015

'Un altra pel·lícula' de David Mamet al Teatre Borràs


Dos productors es reuneixen per tancar el projecte més exitós de la seva vida, amb l’actor més famós de Hollywood. El projecte serà, sens dubte, l’èxit de l’any, i ja es veuen, en un futur proper, rics i famosos. És aquell projecte que tothom espera durant la seva carrera, i per fi, el tenen a les seves mans. Però la intervenció d’una secretària nova, jove i inexperta, farà trontollar tot el projecte intentant que es filmi una altra pel·lícula, que segur no serà tan taquillera com la seva.

Aquesta és una magnífica versió de l’obra de David Mamet. Partint d’un text molt brillant, es plantegen diferents temes dins de l’obra: l’èxit, la fortuna, la por, la fi del món, el fracàs, l’amistat,...  L’obra planteja l’etern dilema del capitalisme, en aquest cas, d’Hollywood: produir una pel·lícula exitosa, costi el que costi, o fer un projecte mòdic simplement pel fet de prioritzar els sentiments.

Els diàlegs tenen una velocitat i un ritme esplèndid. Tots tres actors saben conduir sense cap fre el text, mostrant llurs sentiments i llurs pors, i fent de l’obra un espectacle encisador. Fan un treball d’interpretació esplèndid, de forma que mantenen el públic admirat i hipnotitzat durant tota la representació.

Amb una posada en escena molt acurada, ajudant-se d’audiovisuals molt impactants i una música molt ben trobada, s’aconsegueix atrapar a l’espectador que seu encisat ala seva butaca, gaudint d’un espectacle francament exquisit i magnífic.

Una representació extraordinària i molt aplaudida pel públic. Sens dubte, molt recomanable. No us la perdeu.

Rosa Mingorance.


TEATRE BORRÀS 
UNA ALTRA PEL·LÍCULA 
DE DAVID MAMET
Direcció: JULIO MANRIQUE
Amb MIREIA AIXALÀ, JULIO MANRIQUE I DAVID SELVAS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular